Ζενίτ: Επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη πέντε ξένοι παίκτες

Ζενίτ: Επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη πέντε ξένοι παίκτες

Στη Ζενίτ τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, καθώς σχεδόν όλοι οι ξένοι της ομάδας επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη και ετοιμάζονται να ενσωματωθούν στην ομάδα. τωθούν εκ νέου στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ!

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Ζενίτ ενημέρωσε τους ξένους παίκτες πως είναι ελεύθεροι να φύγουν από τη χώρα, αν δεν αισθάνονται ασφαλείς.

Βέβαια τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών είχαν παγώσει, ενώ υπήρχε και όρος να μπορούν να υπογράψουν σε άλλη ομάδα, εκτός και οι ίδιοι ζητούσαν να μείνουν ελεύθεροι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο μισθών και buy out.

Μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να συνεχίζεται, όμως πέντε από τους ξένους παίκτες της Ζενίτ πήραν την απόφαση να επιστρέψουν ξανά στη χώρα και να ενσωματωθούν ξανά στην ρόστερ και να τεθούν στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο λόγος για τον Τζόρνταν Λόιντ (γκαρντ), τον Άλεξ Πόιθρες (σέντερ), τον Ματέους Πονίτκα (φόργουορντ), τον Μπίλι Μπάρον (γκαρντ) και τον Τάισον Κάρτερ (γκαρντ), οι οποίοι γύρισαν στη βάση της Ζενίτ για να ξαναπιάσουν δουλειά με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στη VTB League.

Μάλιστα, η Ζενίτ στην ανακοίνωση της έκανε λόγο για μια σύντομη απουσία που συνδυάστηκε με διακοπές, καθώς «οι παίκτες είχαν ανάγκη να γυρίσουν για λίγο στα σπίτια τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ