Ζενίτ: «Αποχωρεί ο Κουζμίνσκας από την ομάδα»

Ζενίτ: «Αποχωρεί ο Κουζμίνσκας από την ομάδα»

O Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ρωσία αφήνοντας την Ζενίτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα μετά τα όσα διαδραματίζονται στην Ρωσία.

Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει προκαλέσει αναταραχή σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να έχει μείνει ανεπηρέαστος από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Μετά την δήλωση του Σενγκέλια που θέλει να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία φαίνεται πως ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του του «15min» που ήρθε στο φως αναφέρει πως ο Λιθουανός φόργουορντ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην σκιά της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.

Μάλιστα ο Αμερικανός Νέιπιερ φαίνεται πως άνοιξε τον κύκλο των αποχωρήσεων και σίγουρα αν υπάρξει μια μαζική αποχώρηση των παικτών είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον σύλλογο εν όψει της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ