Ζίμπαρτς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάμε για το πρωτάθλημα»

Ζίμπαρτς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάμε για το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και έδωσε το σύνθημα για το νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου της Ελευθερίας Μοσχάτου με 59-48 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Το πέμπτο σερί, με τον Θρύλο να είναι πλέον ο πολυνίκης του θεσμού.

Μια σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Μάρτινς Ζίμπαρτς, να ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράστασή του και να δίνει το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Πάντα μετά από τέτοια ματς, μετράει το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για όλη τη διάθεση και την ενέργεια τους όλη τη χρονιά, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση, δίνουν το 100% τους. Το ματς δεν ήταν εύκολο, αλλά πετύχαμε το στόχο μας, πήραμε το Κύπελλο και θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε στόχο.

Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες και όλο το σταφ, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ στην ομάδα, όλους. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο κόσμος μας βοήθησε, όλη η ομάδα μας αγωνίστηκε και για αυτόν τον κόσμο, που μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές του αγώνα. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε ατμόσφαιρα σαν κι αυτή. Τους ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε, δεν σταματάμε εδώ, πάμε για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ