Προπονητής της χρονιάς στη VTB League ο Ιτούδης (vid)

Προπονητής της χρονιάς στη VTB League ο Ιτούδης (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν στη VTB League, σε μια πολύ περίεργη και δύσκολη χρονιά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κορυφαίος προπονητής της VTB League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, κατακτώντας το εν λόγω βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, είχε λάβει την ανάλογη διάκριση το 2014-15, το 2016-17 και το 2017-18.

Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει, σε μια περίεργη σεζόν, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενώ η «ομάδα του στρατού» έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους τελικούς, μετά τη νίκη της με σκορ 93-90 επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοργάνωση που μου δίνει αυτό το βραβείο. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα ατομικό βραβείο, πιστεύω πως είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που κάνουμε. Δεν θα είχα αυτό το βραβείο αν δεν είχα μαζί μου υπέροχους παίκτες και βοηθούς», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο 51χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες της ομάδας, τους βοηθούς, τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε ακόμα περισσότερα βραβεία στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ