Κομνηνός: «FIBA, ΝΒΑ και Ευρωλίγκα συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει»

Κομνηνός: «FIBA, ΝΒΑ και Ευρωλίγκα συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει»

Ο Πατρίκ Κομνηνός σε δηλώσεις του ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα κλίμα συναίνεσης ανάμεσα στη FIBA, το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, σε δηλώσεις του τόνισε πως τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κάποια βήματα προόδου στον χώρο του μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα ο Πατρίκ Κομνηνός, ανέφερε πως FIBA, ΝΒΑ και Ευρωλίγκα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση με στόχο να βρουν την κατάλληλη λύση για την υπάρχουσα κατάσταση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πατρίκ Κομνηννός:

«Είναι αλήθεια ότι από το περασμένο καλοκαίρι, η FIBA πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τις ομάδες της Ευρωλίγκας και τη διοίκησή της, αλλά και το ΝΒΑ, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν επιτέλους την καλύτερη δυνατή λύση για την παρούσα κατάσταση».

«Το πιο σημαντικό μήνυμα που βγαίνει από αυτές τις συζητήσεις είναι ότι όλοι συμφωνούν πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Κανείς δεν κοιτάει την παρούσα κατάσταση και λέει: “Όλα είναι καλά και δουλεύουν εξαιρετικά. Όλοι είναι χαρούμενοι και κερδίζουμε πολλά χρήματα, ας το αφήσουμε έτσι”. Ούτε ένας στον χώρο αυτό έχει αυτή τη γνώμη. Τουλάχιστον υπάρχει μία συναίνεση σχετικά με την ανάγκη να υπάρξει ένα επίπεδο σαφήνειας και βεβαιότητας για τις εθνικές ομάδες, τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ