Αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού

Αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, πέταγαν παγάκια, νερά και κάθε λογής αντικείμενα στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας την ανοχή των διαιτητών και του παρατηρητή.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στον τέταρτο τελικό της Α1 Γυναικών, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να πετούν κάθε λογής αντικείμενα στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταγαν παγάκια, νερά, μπουκάλια, όπως και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας την ανοχή των διαιτητών, αλλά και του παρατηρητή του παιχνιδιού, που έκαναν τα… στραβά μάτια στις ρίψεις αντικειμένων.

Αντικείμενα που είχαν ως στόχο τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, τον προπονητή, αλλά και τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βλέπουν τα αντικείμενα να πέφτουν… βροχή και να κάνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Μάταια, αφού η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Συνθήκες οι οποίες αμαυρώνουν τους τελικούς και σε καμία περίπτωση δεν ευνοούν την ανάπτυξη του αθλήματος, σε ένα γήπεδο που είναι ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων και φυσικά για τελικούς, που κρίνουν τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ