Γίνεται ιδιοκτήτης της Βαρέζε ο Λουίς Σκόλα!

Γίνεται ιδιοκτήτης της Βαρέζε ο Λουίς Σκόλα!

Ο Λουίς Σκόλα ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Βαρέζε και να γίνει το απόλυτο αφεντικό της ομάδας.

Ο Λουίς Σκόλα μετά από πετυχημένη καριέρα ετών στα παρκέ τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε χρέη διευθύνοντα συμβούλου στην Βαρέζε, η οποία ήταν και η τελευταία ομάδα της καριέρας τους και πλέον αναμένεται να αποκτήσει το 51% των μετοχών της ομάδας και να γίνει το απόλυτο αφεντικό και να έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις.

Στην ουσία, ο Σκόλα θα κάνει χρήση της σχετικής οψιόν που προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Το μόνο που εκκρεμεί πλέον είναι να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

H Βαρέζε τερμάτισε στην 12η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 12-18 ρεκόρ ισοβαθμώντας με Τρεβίζο και Μπρίντιζι ενώ με δύο νίκες περισσότερες η Πέζαρο πήρε το εισιτήριο των playoffs (14-16) αν και είχε το ίδιο ρεκόρ με την Τριέστε που βρέθηκε στην 9η θέση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την πιθανότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η λύση ελήφθη για να δώσει ακόμα περισσότερη ουσία στο έργο που άρχισε κατά τη διάρκεια της σεζόν και μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον» ήταν τα λόγια του Λουίς Σκόλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ