Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Αλεξανδρή (pic)

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Αλεξανδρή (pic)

Η Διονυσία Αλεξανδρή θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση της.

Παίκτρια του Παναθηναϊκού θα είναι από την επόμενη σεζόν η Διονυσία Αλεξανδρή, η οποία μετά από μια άκρως πετυχημένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το νταμπλ, αποφάσισε να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα της στο «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), Διονυσία Αλεξανδρή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Σε δήλωση της στοwww.pao1908.com η Διονυσία Αλεξανδρή είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μια αλλαγή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ