Απίθανος Ομπράντοβιτς – Εστειλε παίκτες του να ζητήσουν συγνώμη από τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα (Vid)

Απίθανος Ομπράντοβιτς – Εστειλε παίκτες του να ζητήσουν συγνώμη από τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα (Vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προχώρησε σε μια φοβερή κίνηση μετά το τέλος του Game 4 ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας αυτές τις ημέρες δίνουν επικές μάχες, καθώς δεν αγωνίζονται μόνο για τον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας, αλλά και για την απευθείας είσοδο στην Euroleague της επόμενης σεζόν.

Με το διακύβευμα να είναι μεγάλο, τα παιχνίδια καίνε και τα νεύρα είναι… τεντωμένα. Στα προηγούμενα ματς έκαναν τον γύρο του διαδικτύου οι απαράδεκτες συμπεριφορές των οπαδών στην εξέδρα.

Αυτή τη φορά, την παράσταση έκλεψε -με αρνητικό τρόπο- ο Ούρος Τριφούνοβιτς, που όταν ευστόχησε σε ένα τρίποντο στο 35′, ενώ όλα είχαν κριθεί, με τους γηπεδούχους να έχουν διαφορές άνω των 30π., αντί να επιστρέψει στην άμυνα έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποφάσισε να παραδώσει για ακόμη μια φορά μαθήματα σεβασμού. Πως; Έβαλε τον 21χρονο παίκτη, αλλά και τον αρχηγό της ομάδας του, Ράντε Ζάγκορατς, να βρουν τον Ράντονιτς στα αποδυτήρια, να απολογηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη.

«Νομίζω πως ο Τριφούνοβιτς ήταν εντελώς λάθος. Δεν έχει σημασία το τι είχε προηγηθεί. Εγώ μαθαίνω στους παίκτες μου να φέρονται με σεβασμό, να είναι τίμιοι. Αμέσως απολογήθηκα στον Ράντονιτς και μετά ζήτησα από τον Τριφούνοβιτς και τον Ζάγκορατς να πάνε να τον βρουν και να του απολογηθούν και εκείνοι. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως λυπάμαι για ό,τι συνέβη και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς» για το εν λόγω περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ