Υπό τις οδηγίες του Οικονόμου ο γιός του Σιγάλα στην Α2

Υπό τις οδηγίες του Οικονόμου ο γιός του Σιγάλα στην Α2

Με την φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου στο πρωτάθλημα της Α2 θα αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική περιόδο ο γιός του Γιώργου Σιγάλα, Αντώνης έχοντας προπονητή τον Νίκο Οικονόμου.

Έτοιμος να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του Γιώργου, είναι ο Ανώνης Σιγάλας. Ο γιός του άλλοτε παλαίμαχου παίκτη, Γιώργου Σιγάλα, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου και μάλιστα υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου.

Μέχρι πρότινος ο νεαρός γκάρντ ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Σιγάλα! Ο Αντώνης αγωνίζεται ως γκαρντ στις θέσεις “1” και “2”, είναι γεννημένος το 2003 / 1.90 . Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και πολλά υποσχόμενο που ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Πανιώνιου, συνέχισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού με τον οποίο είχε συμμετοχές στην Euroleague U18. Αντώνη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή, ευχή όλων μας να είσαι υγιής και να πετύχεις όλα όσα μαζί ονειρευτήκαμε!».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Σιγάλας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Νίκο Οικονόμου για την ευκαιρία που μου δίνει να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα μαζί του στον Ερμή Σχηματαρίου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου στους ανθρώπους της διοίκησης και στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω και εγώ από μέρους μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ