Θλίψη για τον Μιχάλη Κακιούζη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Θλίψη για τον Μιχάλη Κακιούζη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Πολύ δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Κακιούζη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κακιούζης, πατέρας του Μιχάλη και του Γιάννη.

Θρήνος για τον Μιχάλη Κακιούζη καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Χρήστος.

Ο Χρήστος Κακιούζης, ένθερμος φίλαθλος της ΑΕΚ, είχε καταλυτικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σπουδαίου Μιχάλη Κακιούζη στη «Βασίλισσα» από τον Ιωνικό Ν.Φ. το 1995. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17:00.

Για την απώλεια του Χρήστου Κακιούζη μήνυμα μέσω των social media έστειλε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

«Από το άκουσμα της είδησης διά στόματος του βουρκωμένου από την πολύωρη ένταση και την έκδηλη συγκίνηση Ενωσίτη αστυνομικού (που άφηνε το πόστο του στη Δεκελείας για να σπεύσει στο «Ν. Γκούμας» κάθε φορά που άκουγε… γκολ από την εξέδρα λες και θα το ξανάβλεπε σε ριπλέι), έξω από τα Γραφεία του Ιωνικού Ν.Φ., ότι ο γιος του, ο Μιχάλης παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ, και μετά το τηλεφώνημά μας στον Φ.Κ. για να το κάνει πρώτο θέμα στην «Απογευματινή», και προδήλως η εσπευσμένη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ μετακίνησή μας με την άδεια του «κυρ-Χρήστου», προς την οικία της οικογένειας στο Χαλάνδρι, για συνέντευξη με τον Χρυσό Παγκόσμιο Έφηβο… 27 χρόνια δρόμος!

Καλό κατευόδιο, ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΚΙΟΥΖΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ