Δυνατά για Ζοβάνε Καμπράλ ο Ολυμπιακός – Επαφές για να κλείσει άμεσα (Vids)

Δυνατά για Ζοβάνε Καμπράλ ο Ολυμπιακός – Επαφές για να κλείσει άμεσα (Vids)

Αυτός είναι ο εκλεκτός για τα εξτρέμ, σε ανοικτή γραμμή με τη Σπόρτινγκ για να κλείσει άμεσα

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στο λιμάνι είναι ο Γιοβάν Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμη πλάγιου επιθετικού, λίγες μέρες πριν τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα και ο 24χρονος φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός». Ο Καμπράλ ήταν εξαρχής πολύ ψηλά στη λίστα, μαζί με τον Ναθάναελ Εμπουκού, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του και τον Ολυμπιακό να έχει ξεκινήσει επαφές τόσο με τη Σπόρτινγκ, αλλά και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να κλείσει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς θέλει ακόμη έναν εξτρέμ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από του Δανού και ο Καμπράλ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για αυτό και οι πρωταθλητές έχουν μπει δυνατά για την απόκτηση του.

Ο Καμπράλ είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τον Ολυμπιακό απασχολεί και άλλες ομάδες στην Ευρώπη, με την Μπεσίκτας να είναι μια εξ αυτών. Η τούρκικη ομάδα έχει κάνει κι εκείνη από την πλευρά της διερευνητικές επαφές για τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι, όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει γερό μπάσιμο και θέλει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή, όπως επιβεβαιώνουν και πληροφορίες από την Πορτογαλία. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και από το πάνω ράφι, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει χρηματιστηριακή αξία πάνω από 5.500.000 ευρώ.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, πρόκειται για έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή τόσο με την μπάλα στα πόδια, αλλά και χωρίς αυτή, που μπορεί να ντριμπλάρει και να πάει στο ένας με έναν. Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως από τα αριστερά της επίθεσης για να συγκλίνει (είναι δεξιοπόδαρος), όμως μπορεί με ιδιαίτερη άνεση να παίξει και δεξιά, αλλά και σαν κρυφός επιθετικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ύψους 1.74 βιρτουόζος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο. Η ομάδα που ξεκίνησε είναι η Ναγκάρ στο Πράσινο Ακρωτήρι, όμως από ηλικία μόλις 16 ετών είναι στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της.

Από τα «λιοντάρια» δεν έχει φύγει ποτέ πέρα από το προηγούμενο εξάμηνο, όπου πήγε στη Ρώμη και τους λατσιάλι, ενώ με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ. Στη Λάτσιο έπαιξε μόλις σε 4 ματς έχοντας ένα τέρμα, ενώ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, ο Καμπράλ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ