Πέθανε κορυφαίος Έλληνας ατζέντης – Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ (pics)

Πέθανε κορυφαίος Έλληνας ατζέντης – Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ (pics)

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ...

Θλίψη «σκόρπισε» στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ η είδηση του χαμού του Γιώργος Δημητρόπουλου, ο οποίος σε ηλικία 50 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μεγάλη «μάχη» με τον καρκίνο.

Ο Δημητρόπουλος ήταν αυτός που ίδρυσε την Octagon Europe, ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά κι εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Α2 στο NBA.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικές στιγμές: Ο τερματισμός της Ντρισμπιώτη με την ελληνική σημαία και τα δάκρυα χαράς (vids)

Επίσης ο Δημητρόπουλος εκπροσώπησε μεγάλους Έλληνες παίκτες όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής από το 1988 έως και το 1996 για να ασχοληθεί ένα χρόνο αργότερα με το επάγγελμα του μάνατζερ.

 

 

Παράλληλα η Octagon και ο αδερφικός του συνεργάτης, Γιώργος Πάνου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το χαμό του Δημητρόπουλου, δίνοντας μαζί με τα συλλυπητήρια στην οικογένειά αλλά και την υπόσχεση να συνεχίσουν το έργο του.

Αναλυτικά:

«Συντετριμμένοι οι διευθυντές και ολόκληρο το δίκτυο της Octagon Europe ενημερώνουν ότι ο αγαπημένος μας φίλος, συνεργάτης, μέντορας, ο ιδρυτής της Octagon Europe Γεώργιος Δημητρόπουλος δεν είναι πλέον μαζί μας.

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης, θρηνούμε την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν μοναδικός, ταλαντούχος, πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε και πραγματική έμπνευση για όλους όσους είχαν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του.

Ορκιζόμαστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχικά φαντάστηκε και μετά υλοποίησε με την ίδια αποφασιστικότητα και με βάση τις ίδιες αξίες του. Στέλνουμε την αγάπη μας στην όμορφη γυναίκα του και τα δύο καταπληκτικά αγόρια του με την υπόσχεσή μας ότι η κληρονομιά του θα τιμάται για πάντα. Αντίο αδερφέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ