Εθνική Ομάδα: Καλά νέα για τον Σλούκα – Αναμονή για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Εθνική Ομάδα: Καλά νέα για τον Σλούκα – Αναμονή για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Σλούκας φαίνεται πως θα προλάβει την έναρξη του Eurobasket, με το ερώτημα να είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ελλάδος πέρασε το εμπόδιο του Βελγίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπελλου και πλέον είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στο Eurobasket το οποίο ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Η «γαλανόλευκη» θα αναχωρήσει για την Ιταλία την Τετάρτη και την Παρασκευή θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση.

Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Ιτούδης είχε να διαχειριστεί πολλά προβλήματα τραυματισμών, μιας και οι Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης και Παπαπέτρου δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις υποχρεώσεις του.

Τα καλά νέα έρχονται από την πλευρά του Κώστα Σλούκα. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο μοιάζουν να έχουν υποχωρήσει. Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως θα δηλωθεί κανονικά στη 12άδα και είτε θα λείψει από τα πρώτα 1-2 ματς, ή θα αγωνιστεί ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σέντερ συνεχίζει κανονικά τις θεραπείες ωστόσο το ιατρικό τιμ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα αν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Το πιο πιθανό είναι ο Δημήτρης Ιτούδης να πάρει μαζί του στην αποστολή 13 με 14 παίκτες για να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, οι δυο τους θα δώσουν κανονικά το παρόν στη 12άδα αφού έχουν μπει στις προπονήσεις από το Σάββατο (27/8), απλώς όπως είναι λογικό δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό, ιδίως ο Έλληνας ψηλός που δεν έχει πατήσει καθόλου παρκέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λίστα με την τελική 12άδα θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις παραμονές της έναρξης του Eurobasket και στη συνέχεια δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ