Αγραβάνης: «Ταπεινοί και πανέτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ»

Αγραβάνης: «Ταπεινοί και πανέτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τη νίκη της γαλανόλευκης απέναντι στο Βέλγιο (85-68) και το Ευρωμπάσκετ που ακολουθεί.

H Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της απέναντι στο Βέλγιο και επικρατώντας εντός έδρας με 85-68 έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Μια αναμέτρηση που διεξήχθη σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να υποκλίνεται στον κόσμο και να τονίζει ότι άπαντες στο γαλανόλευκο στρατόπεδο είναι έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνει ο Μπούργος από τον Αρη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον κόσμο: «Φανταστικός ο κόσμος ξανά, γέμισε το ΟΑΚΑ, ήταν ο 6ος παίκτης πανηγύριζε μαζί μας. Δεν χτύπησε κανείς και προχωράμε»

Για το Ευρωμπάσκετ: «Περιμένουμε όλους τους τραυματίες. Και τον Παπαγιάννη παίζουμε εκπληκτικά μαζί του, και τον Σλούκα και τον Παπαπέτρου και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Τους περιμένουμε να είμαστε ξανά όλοι μαζί. Όσοι είναι εδώ έδωσαν το 100%, έχουμε τον κατάλληλο προπονητή που ξέρει τι να κάνουμε για να κερδίζουμε τα ματς.

Όταν δίνεις τέτοιες μάχες όπως με τη Σερβία, σε σκληρή ατμόσφαιρα και είσαι κοντά στο να κερδίζεις παίρνεις αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και πανέτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ. Όλοι μας σε οποιαδήποτε κατάσταση θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Πιστεύω θα τον πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης. Κοιτάμε όμως τώρα το Ευρωμπάσκετ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ