Βασιλειάδης : «Εξελίξεις με τις εγκαταστάσεις μόλις τελειώσει το μαρτύριο του ποδοσφαίρου»

Βασιλειάδης : «Εξελίξεις με τις εγκαταστάσεις μόλις τελειώσει το μαρτύριο του ποδοσφαίρου»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για τις σκέψεις αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στο ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για «μαρτύριο».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε το παρών στην κλήρωση του final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο θέμα της αξιοποίθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Προανήγγειλε εξελίξεις αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί αφορά τον χαρακτηρισμό του υφυπουργό για το ποδόσφαιρο, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε λόγο για «μαρτύριο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού.

«Από την στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία και ήμασταν σε συζητήσεις με τον κύριο Αγγελόπουλο θέλαμε να φέρουμε τέτοιες διοργανώσεις. Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Είναι σημαντικό για την κανονικότητα της χώρας. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Από πλευράς οργάνωσης θα είναι όλα εξαιρετικά και εμείς θα βοηθήσουμε σαν Πολιτεία. Ας ελπίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, κάτι που συνέβη και στο βόλεϊ.Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι και η οργάνωση. Το ελληνικό μπάσκετ διαχρονικά είχε αρκετές ποιοτικές διαφορές σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Δίνει μηνύματα, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα ακόμα. Μόλις βγούμε από την κρίση θα δούμε κάποια πράγματα όσον αφορά τις υποδομές».

Για το ενδεχόμενο βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων: «Θέλουμε να δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις μας. Έχουμε πολλά προβλήματα. Παλιότερα δεν είχαμε προγραμματισμό. Τώρα που έχουμε προγραμματισμό δεν έχουμε τα χρήματα. Συζητάμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει και συζήτηση με τον Παναθηναϊκό και τον κύριο Γιαννακόπουλο. Το επόμενο διάστημα θα έχει ξεκαθαρίσει όλο αυτό. Θέλουμε κάθε ομάδα να έχει το γήπεδό της και μια καλή αθλητική εγκατάσταση αλλάζει το επίπεδο του κόσμου. Θα κάνουμε αντίστοιχες παρεμβάσεις και στο ΣΕΦ. Μόλις τελειώσει το μαρτύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουμε ανακοινώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ