Ανατριχιαστικός τραυματισμός του Χέιγουορντ! (vids)

Ανατριχιαστικός τραυματισμός του Χέιγουορντ! (vids)

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, στο ντεμπούτο του με τους Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και θα μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χέιγουορντ σε μια προσπάθεια του να σκοράρει, έπεσε πολύ άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί έναν σοκαριστικό τραυματισμό στον αστράγαλο, […]

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, στο ντεμπούτο του με τους Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και θα μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χέιγουορντ σε μια προσπάθεια του να σκοράρει, έπεσε πολύ άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί έναν σοκαριστικό τραυματισμό στον αστράγαλο, κάνοντας όλο το γήπεδο να «παγώσει».

Οι παίκτες και των δύο ομάδων έσπευσαν στον Αμερικανό σμολ φόργουορντ, με πρώτο τον Λεμπρόν Τζέιμς που ήταν κοντά στη φάση και αντιλήφθηκε την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο άτυχος φόργουορντ των Σέλτικς πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η διάγνωση ήταν αυτό που όλοι φοβόντουσαν και κατάλαβαν και από τις φωτογραφίες. Ο Χέιγουορντ έσπασε τον αριστερό του αστράγαλο και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο.

https://twitter.com/paxer89/status/920444887060893696

https://twitter.com/BleacherReport/status/920445420689649664

https://twitter.com/NBAonTNT/status/920444311312855040

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ