Λυκογιάννης: «Ήμασταν αρκετά υποτονικοί στην άμυνα, σκεφτόμασταν πολύ στην επίθεση»

Λυκογιάννης: «Ήμασταν αρκετά υποτονικοί στην άμυνα, σκεφτόμασταν πολύ στην επίθεση»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, με τον Άρη Λυκογιάννη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να ματσάρει τα κοντά σχήματα της Ένωσης, και πως το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν πιο φρέσκο μυαλό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Είδαμε πάρα πολλά πράγματα αυτό το διήμερο και το σημερινό φιλικό ήταν πολύ χρήσιμο για μας. Επί της ουσίας παίξαμε με μία ομάδα, που λόγω των απουσιών που είχε έπαιζε συνέχεια με κοντά σχήματα και τέσσερις κοντούς κι αυτό δυσκολευτήκαμε πολύ να το ματσάρουμε.

Αργήσαμε πολύ να προσαρμοστούμε σε αυτό το στυλ και ουσιαστικά μόνο στα τελευταία λεπτά παίξαμε ενεργειακά αμυντικά όπως θα έρεπε. Ήμασταν αρκετά υποτονικοί στην άμυνα, σκεφτόμασταν πολύ στην επίθεση. Έχουμε δουλειά μπροστά μας να κάνουμε, έχουμε κι άλλα φιλικά να παίξουμε και σίγουρα οι παίκτες μας μετά από κάποιες μέρες θα είναι πιο φρέσκοι.

Σίγουρα οφείλεται η εικόνα και στο ότι παίξαμε πριν από 20 ώρες. Ήταν όμως περισσότερο θέμα μυαλού, γιατί και η ΑΕΚ είχε μόνο 3-4 ώρες περισσότερη ξεκούραση από μας, όμως είχε και πολλές απουσίες. Ήταν όμως πιο φρέσκοι στο μυαλό. Εμείς δεν ήμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ