Στην Αθήνα για δύο δυνατά φιλικά ο ΠΑΟΚ

Στην Αθήνα για δύο δυνατά φιλικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Αθήνα για να συμμετέχει στο τουρνουά που διοργανώνει το Περιστέρι και να δώσει δύο δυνατούς φιλικούς αγώνες.

Με δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, που το επόμενο διήμερο θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά του Περιστερίου.

Η γηπεδούχος και διοργανώτρια ομάδα του Περιστερίου, η ΑΕΚ και η πρωταθλήτρια Ρουμανίας Cluj Napoca, είναι οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα, του παίκτη του Περιστερίου που έφυγε από τη ζωή το 2010 στα 42 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης: «Ο αποκλεισμός της Εθνικής δεν έχει αποθαρρύνει τον Γιάννη»

Η ομάδα του Δικεφάλου του βορρά, προπονήθηκε στο PAOK Sports Arena. Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα συμμετέχουν οι: Yannick Franke, Zaccheus Darko – Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Οι αγώνες του τουρνουά ξεκινούν το Σάββατο (17/9) και ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί απέναντι στην ΑΕΚ ή την Cluj Napoca.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 17/9

15:00, ΑΕΚ – Cluj Napoca

17:30, Περιστέρι – ΠΑΟΚ

Κυριακή 18/9

15:00, Ηττημένος Α – Ηττημένος Β

17:30, Νικητής Α – Νικητής Β

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ