Κάτας: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» (vid)

Κάτας: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» (vid)

Για την αγάπη του στον Παναθηναϊκό αλλά και τον Παύλο Γιαννακόπουλο μίλησε ο Όντετ Κάτας λίγες μέρες πριν το τουρνουά προς τιμήν του αείμνηστού μεγαλομετόχου των Πρασίνων.

Ο Όντεντ Κάτας επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος πλέον αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δώσει το παρόν στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο Ισραηλινός τεχνικός φάνηκε πολύ χαρούμενος που θα είναι μέλος αυτού του τουρνουά ενώ μίλησε για την αγάπη του στον αείμνηστο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ των Πρασίνων αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ και άλλοι τρεις σε όλη την Ευρώπη (Vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μακάμπι:

«Η Μακάμπι είναι χαρούμενη που θα λάβει μέρος στο τουρνουά στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ιδιοκτήτης όταν πρωτοήρθα στην ομάδα τη σεζόν 1999-2000. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα, έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Αλλά και σαν ομάδα μας αρέσει που θα συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά μπάσκετ υψηλού επιπέδου και αν δούμε που βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας μας, που από μόνη της μας δυσκόλεψε πολύ φέτος. Ας το διασκεδάσουμε, θα τα πούμε εκεί και ευχόμαστε να το απολαύσετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ