Ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ και άλλοι τρεις σε όλη την Ευρώπη (Vids)

Ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ και άλλοι τρεις σε όλη την Ευρώπη (Vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Superleague, μετράει το απόλυτο (5x5) και βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ασταμάτητος στο ξεκίνημα της σεζόν στη Superleague, έχει αρχίσει με το εντυπωσιακό 5×5 και είναι μόνος πρώτος στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι έχουν ήδη ισοφαρίσει την επίδοση τους το 2018, ενώ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο τους δείχνουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει επίσης με 5/5, νικώντας διαδοχικά Ξάνθη (0-1), Λαμία (3-1), Λάρισα (1-3), Λεβαδειακό (3-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). Το σερί σταμάτησε τότε την 6η αγωνιστική από τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1).

Φέτος, το τριφύλλι θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί του, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί πως με το απόλυτο στο ξεκίνημα έχει μπει σε μια πολύ ιδιαίτερη και κλειστή λίστα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, μόνο ο Παναθηναϊκός και άλλες τέσσερις ομάδες σε όλη την Ευρώπη έχουν το απόλυτο, με το τριφύλλι να είναι η 5η κατά σειρά ομάδα. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αντβέρπ με 9/9 στο Βέλγιο, ακολουθεί η Μπενφίκα με 7 νίκες σε ισάριθμα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φερεντσβάρος έχουν κάνει το 6/6 και ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο μετά από 5 ματς.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε Άγιαξ ο οποίος είχε καταγράψει έξι «τρίποντα» σε ισάριθμες αναμετρήσεις ηττήθηκε από την Άλκμααρ (2-1), ενώ το ίδιο συνέβη και για την Σέλτικ που έχασε από την Σεν Μίρεν (2-0).

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Η νίκη επί της ΑΕΚ

Η νίκη επί του Λεβαδειακού

Η νίκη επί του ΟΦΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ