Κάτας: «Βλέπω την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι»

Κάτας: «Βλέπω την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι»

Ο Όντετ Κάτας ευχαρίστησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόσκληση στο τουρνουά ενώ ανέφερε πως συγκινείται βλέποντας την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η Μακάμπι θα δώσει και αυτή το παρών στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και οι Όντετ Κάτας και Τζον Ντι Μπαρτολομέο μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου λίγες ώρες πριν την έναρξη του.

Ο προπονητής των Ισραηλινών υποστήριξε πως είναι συγκινημένος που βλέπει τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου αφού ήταν και αυτός μέλος την μεγάλης ομάδας που δημιούργησε.

Διαβάστε επίσης: Πάει και για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – Τι είπε ο Ράντονιτς

Αναλυτικά τα όσα είπαν Κάτας και Ντι Μπαρτολομέο:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε να βρεθούμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε, αντιμετωπίζοντας πολύ καλές ομάδες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Βλέπω την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι που ήμουν μέλος αυτή της ομάδας, που έδωσε τα πάντα γι’ αυτή ο κ. Γιαννακόπουλος», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Εκ μέρους των παικτών ο Τζον Ντι Μπαρτολομέο τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ. Χαίρομαι πολύ που θα παίξουμε σπουδαίους αγώνες. Καλή επιτυχία σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ