Ναζ Μήτρου-Λονγκ: «Αν με χρειαστούν, θα είμαι κι εγώ έτοιμος να παίξω» (vid)

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: «Αν με χρειαστούν, θα είμαι κι εγώ έτοιμος να παίξω» (vid)

Ο Ναζ Μήτρου- Λόνγκ εξήγησε πως γίνονται συναντήσεις ώστε να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και δήλωσε παρών σε περίπτωση που η Εθνική τον καλέσει.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε ο γκαρντ της Αρμάνι Ναζ Μήτρου – Λόνγκ και μίλησε για το θέμα του Ελληνικού διαβατηρίου που έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Τόνισε πως έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει Έλληνας και δήλωσε έτοιμος σε περίπτωση που ο Δημήτρης Ιτούδης τον καλέσει.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφή τίτλου για τον Γιάννη στο NBA – Μεγάλη κίνηση ετοιμάζουν οι Μπακς

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι κάτι για το οποίο πιέζουμε εδώ και πολύ καιρό. Ξέρεις, είχα κάποιες συναντήσεις γι αυτό τον λόγο όσο είμαι στην Ελλάδα και προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα γραφειοκρατικά. Έχω μόνο αγάπη και σεβασμό για τις ρίζες μου. Γι αυτό ήθελα να πάω στην Ακρόπολη, έστω κι αν είχα ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, για να καταθέσω τον σεβασμό μου και να δω λίγη από την κληρονομιά.

Έχει σπουδαία οργάνωση, που την τρέχει ένας σπουδαίος προπονητής. Αγαπώ τον τρόπο που παίζουν μαζί, αγαπώ τον τρόπο ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) ηγείται και προσφέρει τη δύναμή του σε όλη την ομάδα. Είναι ωραίο να ακολουθείς τα ηγετικά χαρακτηριστικά του.

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Νικ Καλάθης, την ισορροπία και τον ρυθμό του. Μου αρέσει ο τρόπος που τοποθετείται ο Κώστας Σλούκας μετά τα σκριν πάνω στην μπάλα, του αρέσει να παίρνει τα σουτ μέσης απόστασης. Δεν φοβάται τα μεγάλα σουτ. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι τρομερός σουτέρ.

Δεν θα είναι μια μάχη. Όπως είπα, στην κορυφή της οργάνωσης (της Εθνικής) ξέρουν καλά τι να κάνουν. Όταν έρθει η ώρα να παίξει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, θα είναι αυτός στην πρώτη γραμμή. Αν με χρειαστούν, θα είμαι κι εγώ έτοιμος να παίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ