Το παράξενο καλοκαίρι του Δημήτρη Αγραβάνη (pics,vids)

Το παράξενο καλοκαίρι του Δημήτρη Αγραβάνη (pics,vids)

Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός οι σπουδαίες εμφανίσεις με την εθνική ομάδα και τελικά η «λάβα» της Νάπολι συνθέτουν το πιο παράξενο καλοκαίρι του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι εδώ και λίγες ώρες παίκτης της Νάπολι σε ένα καλοκαίρι «σταθμός» για τον ίδιο και την καριέρα αφού συνδέθηκε με τους «αιώνιους» και έκανε στο εφετινό Eurobasket το καλύτερό του τουρνουά.

Τα σενάρια που τον θέλανε στον Παναθηναϊκό και η… κόντρα με τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός φέτος θέλοντας να βάλει τέλος σε δύο πολύ κακές χρονιές στην Euroleague άλλαξε τα πάντα στο ρόστερ του. Με τις αλλαγές δεν έμεινε ανεπηρέαστος και ο ελληνικός του κορμός αφού Παπαπέτρου και Κασελάκης αποχώρησαν αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις θέσεις «3» και «4».

Διαβάστε επίσης: Ματιέ Βαλμπουενά: Έφηβος ετών 38 (pics, vids)

Και εάν στην θέση «3» η τρύπα έκλεισε με τον Γκριγκόνις στο «4» οι σκέψεις ότι το Τριφύλλι έπρεπε να αποκτήσει Έλληνα αθλητή ήταν πάρα πολλές.

Έτσι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Αγραβάνη αφού εκτός από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Προμηθέα στη Basket League έχει και την εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο αφού αγωνιζόταν για χρόνια στον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Έλληνας φόργουορντ είναι μέλος της εθνικής μας ομάδας αλλά έχει και ένα χαρακτηριστικό που δύσκολα το βρίσκεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ στην θέση του. Το «δολοφονικό» τρίποντο.

Η περίπτωση του όμως δεν προχώρησε αφού έχει κάνει δηλώσεις υπέρ του αιωνίου αντιπάλου με τον οποίο είχε ανοίξει μια μικρή διαμάχη στους περσινούς ημιτελικούς μέσω ενός ποσταρίσματός του στο Instagram.

H αποθέωση από τον Αντετοκούνμπο στο Eurobasket!

Ο διεθνής φόργουορντ στο φετινό Eurobasket έκανε για τους περισσότερους το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του αφού σε πολλά παιχνίδια με το σουτ του έδινε λύσεις σε κρίσιμα σημεία για την εθνική μας ομάδα.

Έτσι με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησαν και ο προπονητής της εθνικής μας Δημήτρης Ιτούδης αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έκανε ένα ποστάρισμα ώστε να τονίσει τη σημαντική συνεισφορά του Αγραβάνη με τη λεζάντα: «Κράτα την ίδια ενέργεια».


Ταυτόχρονα μπήκε σε πολλά μπλοκάκια ομάδων αφού κυκλοφορούσε μέχρι χτες ελεύθερος στην αγορά.

Και τώρα… Νάπολι!

Πλέον όμως ο Αγραβάνης έχει νέα ομάδα και αυτή θα είναι η ιταλική Νάπολι που τον ανακοίνωσε και επίσημα και σε πολλούς κύκλους των μάνατζερ να λέγεται πως οι Παρτενοπέι πιάσανε το τζόκερ αφού πρόσθεσαν έναν παίκτη με εμπειρία και συνάμα ενεργό μέλος σε μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες όχι μόνο της Ευρώπης αλλά του κόσμου.

Έτσι μπήκε τέλος στο πιο παράξενο καλοκαίρι της καριέρας του επιλέγοντας τη «λάβα» του Ιταλικού νότου με σκοπό να ξαναβρεθεί στην Euroleague αποδεικνύοντας το λάθος που έκαναν οι 16 ομάδες και κυρίως… οι αιώνιοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ