Παπανικολάου: «Όταν μιλάμε για έναν τίτλο, μπαίνεις στο παρκέ για να τον διεκδικήσεις»

Παπανικολάου: «Όταν μιλάμε για έναν τίτλο, μπαίνεις στο παρκέ για να τον διεκδικήσεις»

Στη φιλοξενία της Ρόδου αλλά και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου στη συνέντευξη τύπου για το Super Cup.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε πως οι ομάδες δεν είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμες αλλά όταν διεκδικείς έναν τίτλο αυτά δεν παίζουν ρόλο.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε και πιάνει δουλειά στο Ρέντη

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πολύ σωστά. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Είναι η πρώτη μας χρονιά σε αυτή τη γιορτή, αυτό το πρώτο στάδιο πριν τη σεζόν. Συμφωνώ με όσους είπαν πως οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αλλά, όταν μιλάμε για έναν τίτλο, μπαίνεις στο παρκέ για να τον διεκδικήσεις.

Πιστεύω ότι στο βαθμό που είμαστε έτοιμοι, η ομάδα θα είναι έτοιμη για να παρουσιάσει αυτό που πρέπει στο παρκέ και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλους. Όπως είπε πολύ σωστά και ο Σάσα, να έχουμε μια χρονιά με περισσότερες οικογένειες και λιγότερη βία στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ