Οριστικό: Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε και πιάνει δουλειά στο Ρέντη

Οριστικό: Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε και πιάνει δουλειά στο Ρέντη

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και επιστρέφει στον Πειραια μετά από 5 χρόνια. To10.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και επίσημα η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι. Ο 30χρονος Ελβετός μέσος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων. Επισημοποιώντας την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά από 5 χρόνια και επιβεβαιώνοντας ακόμη μια μεταγραφή που αποκάλυψε to10.gr.

Ο Κασάμι ήρθε στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του αγώνα με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Παρακολούθησε την αναμέτρηση με τους Γερμανούς, συζήτησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα καθυστέρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Κασάμι γύρισε για δύο ημέρες στην Ελβετία, πήρε τα πράγματά του και επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Ολο αυτό το διάστημα ο 30χρονος Ελβετός μέσος έκανε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, υπό την εποπτεία του Ολυμπιακού, με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα και να είναι έτοιμος να προπονηθεί. Στις αρχές της εβδομάδας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και απέμενε μόνο η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Η συμφωνία θα είχε επιτευχθεί και νωρίτερα, βεβαίως, ωστόσο η μεταγραφή του Κασάμι, «έπεσε» πάνω στην αλλαγή προπονητή. Ο Κορμπεράν είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του και έπρεπε να κάνει το ίδιο και ο Μίτσελ. Ο οποίος εν τέλει είπε το «ναι» και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συμφώνησε τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τους Ερυθρόλευκους. Εβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που ουσιαστικά είχε προσυμφωνήσει με τους πρωταθλητές. Και άμεσα ξεκινάει πρόγραμμα επανόδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα στη γάμπα επί της ουσίας έχει ξεπεραστεί και πλέον απομένει να ακολουθήσει πρόγραμμα επανένταξης για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να είναι διαθέσιμος. Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι Κασάμι δεν είχε ομάδα από τον Ιούνιο, όταν και αποχώρησε από τη Βασιλεία, αρνούμενος προσφορά για 3ετές συμβόλαιο, η φυσική του κατάσταση είναι πάρα πολύ καλή. Κάτι που φάνηκε και στον εργομετρικό έλεγχο, αλλά και στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!

Από το 2017, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ο Κασάμι επέστρεψε στην Ελβετία. Μάλιστα, πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πατρίδα του και με τη φανέλα της Σιόν, με την οποία είχε 104 αγώνες, 32 γκολ και 16 ασίστ. Αποχώρησε φέτος από τη Βασιλεία ολοκληρώνοντας μια φοβερή διετία, στην οποία «έγραψε» συνολικά 79 συμμετοχές, 19 γκολ και 9 ασίστ, αγωνιζόμενος κατά βάση, είτε ως καθαρός αμυντικός μέσος είτε στην κανονική του θέση, στο «8». Ο κορυφαίος μέσος του πρωταθλήματος Ελβετίας για τη σεζόν 2020-21 έχει φορέσει 66 φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 9 γκολ και 9 ασίστ και κερδίζοντας δύο Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ