Γιατράς: «Δεν ξεγελιόμαστε, έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση»

Γιατράς: «Δεν ξεγελιόμαστε, έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση»

Ο Μάκης Γιατράς κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του Κολοσσού, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει δουλειά ακόμα.

Ο Προμηθέας επικράτησε του Κολοσσού στον μικρό τελικό του Super Cup και κατέκτησε την τρίτη θέση του τουρνουά, με τον Μάκη Γιατρά να κρατά χαμηλούς τόνους.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν ξεγελιέται και πως χρειάζεται βελτίωση για να διορθωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Γιατράς:

Για την 3η θέση στο Super Cup και τα συμπεράσματά του: «Ήταν ένα δυνατό τουρνουά. Χθες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες, η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι γνωστή, μας έδωσαν μαθήματα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και είχαμε διάθεση. Παλέψαμε στην άμυνα. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το πρωτάθλημα».

Για τη συνοχή της ομάδας του και αυτά που κρατάει: «Είχαμε δύο πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός ίσως να μην ήταν στο δικό μας επίπεδο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στον Κολοσσό έλειπαν δυο παίκτες. Δεν ξεγελιόμαστε. Έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση. Αλλά, έχουμε καλά παιδιά, με διάθεση. Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία. Θα εστιάσουμε στα αρνητικά. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη που μας ενδιαφέρει πολύ».

Για τους στόχους των Πατρινών: «Το Super Cup ήταν μονά παιχνίδια. Σε σειρά παιχνιδιών είναι δύσκολο να κερδίσεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Είχαμε τη φιλοδοξία σε ένα μονό παιχνίδι μήπως κάνουμε κάτι. Μην παρεξηγηθώ, ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, όπως και τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, σύμφωνα με τα περσινά βραβεία.

Έχει κάνει στοχευμένες προσθήκες. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, επειδή είναι νοκ – άουτ τα παιχνίδια, να πάμε όσο πιο μακριά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ