Γιατράς: «Διαφωνώ με τον 7ο ξένο»

Γιατράς: «Διαφωνώ με τον 7ο ξένο»

Κατά της τροπολογίας για τον έβδομο ξένο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μάκης Γιατράς.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών Μάκης Γιατράς έκανε δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι Πατρινοί θα διεκδικήσουν το τρόπαιο με όλες τους τις δυνάμεις ενώ τάχθηκε κατά του 7ου ξένου στη Basket League.

Διαβάστε επίσης: Αποδοκίμασαν τον Μπάγεβιτς οι φίλοι της ΑΕΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα να ευχηθώ σε όλους υγεία, να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουν οι ομάδες τους στόχους τους. Είναι τιμή μας που διεκδικούμε άλλον έναν τίτλο, είναι μεγάλο πράγμα αυτό για τον Προμηθέα. Ξέρουμε με ποιον έχουμε να παίξουμε.

Είχαμε την… ατυχία να τους αντιμετωπίσουμε και πέρυσι στα ημιτελικά, νιώσαμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μονό παιχνίδι, έχουμε μια καλή ομάδα. Δουλέψαμε από την αρχή της προετοιμασίας όλοι μαζί. Θα διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να δει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Για την προσθήκη 7ου ξένου και το αν θα μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ των ομάδων: «Εγώ θα πω ότι διαφωνώ κάθετα. Έγινε ενώ οι ομάδες είχαν φτιάξει ρόστερ. Θα γίνονται αλλαγές, το αν είναι 7 ή 8… Οι περισσότερες ομάδες άλλαζαν ξένους, ας μην γελιόμαστε. Διαφωνώ, όσο μου πέφτει λόγος, αν περάσει αυτή η απόφαση. Νομίζω πως κάνει πιο ισχυρούς τους δυνατούς και εννοώ τις ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα. Δεν λέω μόνο για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μεγαλώνει την ψαλίδα. Δίνει μεγαλύτερη δύναμη στους δυνατούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ