Ανακοινώθηκε η 24άδα της Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Ανακοινώθηκε η 24άδα της Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς ανακοίνωσε την 24αδα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Η εθνική Σερβίας ανακοίνωσε την 24αδα των παικτών που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σβέτισλαβ Πέσιτς, για τους αγώνες των προκριματικών  του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου μέσα σε τρεις μέρες καλείται να αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία εκτός και την Τουρκία εντός έδρας.

Στην αποστολή βρίσκονται αρκετοί παίκτες από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν (Άντζουσιτς, Κοπρίβιτσα, Τριφούνοβιτς, Νέντοβιτς, Μίτροβιτς, Ντόμπριτς και Τόπιτς), αλλά και από άλλες ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague ( Μίτσιτς, Κάλινιτς, Γιάραμαζ, Λούτσιτς, Γκούντουριτς και Μαρίνκοβιτς).

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στην Euroleague ο Μπέικον

Επίσης ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο γνώριμοι στο ελληνικό κοινό παίκτες, ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του Προμηθέα, αλλά και ο Αλέκσα Ραντάνοφ του Περιστερίου, ενώ απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει επιλέξει τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος εδώ και οκτώ μήνες παραμένει χωρίς ομάδα.

Αναλυτικά η 24άδα: Άντζουσιτς, Ντάνγκουμπιτς, Νταβιντόβατς, Ντόμπριτς, Γκούντουριτς, Γιάγκοντιτς-Κουρίτζα, Γιάραμαζ, Γέρεμιτς, Γιόβιτς, Κάλινιτς, Κοπρίβιτσα, Λούτσιτς, Μαρίνκοβιτς, Μίτσιτς, Μίλετιτς, Μίτροβιτς, Νέντοβιτς, Πετσάρσκι, Ραντάνοφ, Ρίστιτς, Σίμανιτς, Τόπιτς, Τριφούνοβιτς, Ουσκόκοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ