Ξανά στην Πάτρα το Adidas Next Generation Tournament της Euroleague

Ξανά στην Πάτρα το Adidas Next Generation Tournament της Euroleague

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Πάτρα θα διοργανώσει μία από τις τέσσερις φάσεις του Adidas Next Generation Tournament.

Η Πάτρα και ο Προμηθέας Πατρών θα διοργανώσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά μία εκ των τεσσάρων προκριματικών φάσεων του «Adidas Next Generation Tournament», της διοργάνωσης στην οποία μετέχουν οι κορυφαίοι νέοι παίκτες της Ευρώπης, με το Final 4 να διεξάγεται παράλληλα με αυτό του Final 4 της Euroleague, στην ίδια πόλη κάθε χρόνο.

Το τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου ορισμένες από τις κορυφαίες ακαδημίες της Ευρώπης με εκκολαπτόμενους μπασκετικούς αστέρες θα αγωνιστούν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με στόχο την πρόκριση στο Final 4.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός έρχεται, ο ΜακΚίσικ πήρε το «όπλο» του (vids)

Το Μόναχο, το Ζαντάρ και το Βελιγράδι είναι οι άλλες τρεις πόλης που επελέγησαν για τις προκριματικές φάσεις της αναπτυξιακής λίγκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πέρυσι ο προπονητής της Next Generation Team, στα πρώτα βήματά του ως τεχνικός αφού «κρέμασε τα παπούτσια του», αλλά καθώς πλέον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Έτσι, τον Σπανούλη θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία της Next Generation Team ο παλαίμαχος Φινλανδός Πέτερι Κοπόνεν.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά θα ανακοινωθούν από την Euroleague το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ