Φενέρμπαχτσε: Πλήγμα με Γουίλμπεκιν – Αμφίβολος για τον Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε: Πλήγμα με Γουίλμπεκιν – Αμφίβολος για τον Ολυμπιακό

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 με 3 βδομάδες μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με τη Γαλατά και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (13/12).

Μεγάλο πλήγμα για τη Φενέρμπαχτσε με τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο γκαρντ των πρωταθλητών Τουρκίας τραυματίστηκε στο χθεσινό (27/11) ντέρμπι με τη Γαλατασαράι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Η τουρκική ομάδα ενημέρωσε πως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάταση στον πρόσθιο χιαστό και ως εκ τούτου θα πρέπει να μείνει στα πιτς για 2-3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός έρχεται, ο ΜακΚίσικ πήρε το «όπλο» του (vids)

Οι αναμετρήσεις που έχει να δώσει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη σε αυτό το διάστημα είναι με τη Ρεάλ εντός (02/12), με την Άλμπα εκτός (08/12), με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (13/12) και με την Μπασκόνια στην Τουρκία (16/12). Προφανώς, ο σταρ των πρωτοπόρων της Euroleague είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα αγωνιστεί στο ματς στο Φάληρο, με την ομάδα του Μπαρτζώκα.

Ο Γουίλμπεκιν έχει 12.5 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο στα 10 πρώτα ματς της EuroLeague και είναι ένα από τα βασικά στελέχη της επιτυχίας της ομάδας του στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ