Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το All-Star Game στο ΟΑΚΑ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το All-Star Game στο ΟΑΚΑ

Με ανακοίνωσή της ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το All Star Game που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Σε ρυθμούς All Star Game μπαίνει σιγά σιγά ο ΕΣΑΚΕ αφού με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια για αυτό το όμορφο ραντεβού που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το All Star Game επιστρέφει μετά από 23 χρόνια στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ, ενώνει όλο το μπάσκετ και υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος!

Διαβάστε επίσης: Η «ασπίδα» του Μπαρτζώκα στους νέους… (vids)

Τα εισιτήρια της δεύτερης ημέρας του 25ου All Star Game, της Κυριακής 18/12 βρίσκονται από σήμερα (10/12) στην διάθεση του κοινού στο viva.gr και στα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα της viva.gr. Η δράση την Κυριακή θα αρχίσει στις 13:00 με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των ομάδων και στις 13:40 θα γίνει ο Διαγωνισμός των Τριπόντων, που πάντα στους «Αγώνες των Αστεριών» ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Στις 14:00 θα γίνει το τζάμπολ του Κεντρικού Αγώνα με την συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων και Ξένων μπασκετμπολιστών όπως έχουν επιλεγεί από τους φιλάθλους και τους προπονητές και τους αρχηγούς των 12 ομάδων!

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ο ΕΣΑΚΕ γιορτάζει τα 30 χρόνια του Επαγγελματικού Μπάσκετ τιμώντας τους 30 κορυφαίους Πρωταγωνιστές! Τους καλύτερους Έλληνες και Ξένους αθλητές όπως εσείς θα τους αναδείξετε, και τους 2 καλύτερους Προπονητές των 30 ετών!

Θα ακολουθήσει ο νέος Διαγωνισμός που εντάσσσεται στο πρόγραμμα του All Star Game, το Skills Challenge. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον πιο εντυπωσιακό Διαγωνισμό! Εκείνον των Καρφωμάτων!

Σε όλη την διάρκεια του 25ου All Star Game θα υπάρχει show από τους Devil Dunkers, τις Cheerleaders και τις Μασκώτ των ομάδων. Η είσοδος για το Σάββατο 17/12 είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 17/12 αρχίζει στις 12 το μεσημέρι με το All Star Game του Μπάσκετ με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ).

Στις 13:00 θα γίνει το τζάμπολ του Αγώνα Συμπερίληψης με την συμμετοχή των Παλαιμάχων, των Celebrities, των Γυναικών και των Δημοσιογράφων. Το… αλατοπίπερο της ημέρας θα είναι οι Διαγωνισμοί Shoot Around και Skills στους οποίους θα συμμετέχουν και Αθλητές με Αμαξίδιο. Το μήνυμα του Αγώνας Συμπερίληψης και των Διαγωνισμών είναι ότι Όλοι Είμαστε Διαφορετικοί αλλά Ίσοι!

Στις 15:00 θα γίνει ο Τελικός του UNICEF Trophy που εντάσσεται στο πρόγραμμα του 25ου All Star Game σε μια έμπρακτη απόδειξη της συμπόρευσης του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ