Ολυμπιακός – Μπουρζ 66-81: Ηττα για τις Ερυθρόλευκες (vid)

Ολυμπιακός – Μπουρζ 66-81: Ηττα για τις Ερυθρόλευκες (vid)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπουρζ με 81-66 για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν κατάφεραν να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στην Euroleague τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με τις Ερυθρόλευκες να χάνουν εντός έδρας από την Μπουρζ με 81-66. Το συγκρότημα του Θάνου Νίκλα ηττήθηκε από τη γαλλική ομάδα για την 8η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και παρέμεινε χωρίς νίκη.

Κορυφαία για τις ηττημένες ήταν η Μέγκαν Γκούσταφσον με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ είχε η Αγγελική Νικολοπούλου. Από την Μπουρζ, που πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν κοίταξε ποτέ πίσω της, 16 πόντους είχε η Εντέν Μιγιέμ και 15 η Ιβόν Άντερσον, με τη γαλλική ομάδα να φτάνει τις 4 νίκες.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει τον Μαρσέλο στην Αλ Νασρ» (pic)

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 11 πόντους (27-18) και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +20 (49-29). Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός με ένα επιμέρους σκορ 31-19 μείωσε στους 6 (68-62), αλλά η αντεπίθεσή δεν είχε συνέχεια. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης η Μπουρζ πάτησε… γκάζι και έφτασε στη νίκη με 81-66.

Δεκάλεπτα: 18-27, 29-49, 60-68, 66-81

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θάνος Νίκλας): Αγιούσο 5(1), Νικολοπούλου 12(2), Σκόριτς 6, Σπυριδοπούλου 9(3), Σταμολάμπρου 7(1), Δίελα, Γκούσταφσον 21, Σταμάτη 6(2)

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Μετά τη νέα χρονιά, δεν έχουμε προπονηθεί ακόμα όσο χρειάζεται, είχαμε και ένα πρόβλημα με την Σουκ, η Γκούσταφσον έπαιζε άρρωστη σήμερα, για αυτό και ήταν λίγο αδύναμη. Είχαμε τα προβλήματα μας στην προετοιμασία. Σίγουρα, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα, στο δεύτερο προσπαθήσαμε. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα όταν το ματς είναι ανοιχτό, αυτό θέλω να αλλάξουμε, αυτό θέλω να προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό και ελπίζω να το πετύχουμε».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Αρχικά, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, παρουσιάσαμε πάλι δύο πρόσωπα, δυστυχώς πρέπει να βελτιώσουμε την έναρξη κάθε παιχνιδιού. Μπαίνουμε χωρίς συγκέντρωση, φοβισμένα, δεν ξέρω. Πρέπει να το διορθώσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να το γυρίσουμε το ματς, η Μπουρζ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μας χτύπησε στις αδυναμίες μας, συνεχίζουμε, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ