Εκεί θα δείτε τον πρώτο τελικό των «αιωνίων» για την Α1 γυναικών

Εκεί θα δείτε τον πρώτο τελικό των «αιωνίων» για την Α1 γυναικών

Από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube θα προβληθεί η πρώτη μάχη των «αιωνίων» για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών ξεκινά την Κυριακή 19/3 στις 14:00, στο ΣΕΦ, εκεί οπού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν για άλλη μία χρονιά για τον τίτλο του πρωταθλητή στο μπάσκετ.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 5 του φαληρικού σταδίου θα μεταδοθεί ελεύθερα στο επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube, για να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν δωρεάν, φίλοι και των 2 ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Βόλο

«Ερυθρόλευκες» και «Πράσινες» θα μπουν στη σειρά των τελικών με ρεκόρ 1-1, που κουβαλούν από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μιας και ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 89-74 στο πρώτο παιχνίδι τους μέσα στη σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τις νίκες, μετά την επικράτηση με 77-63.

Το πρωτάθλημα κρίνεται στις 4 νίκες με τις «Ερυθρόλευκες» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας, γι’ αυτό και η πρώτη «μάχη» γίνεται στην έδρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ