Αλλάζει «στέγη» ο Πιτίνο με 20 εκατ. δολάρια για 6 χρόνια

Αλλάζει «στέγη» ο Πιτίνο με 20 εκατ. δολάρια για 6 χρόνια

Ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Σεντ Τζονς και θα συνεχίσει την καριέρα του στο NCAA, υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο 70χρονος πλέον Ρικ Πιτίνο, όχι απλώς συνεχίζει την ενασχόλησή του με την προπονητική, αλλά όπως όλα δείχνουν βρήκε και τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι, ο Αμερικανός θρύλος της προπονητικής, πρόκειται να αφήσει την ομάδα της Αϊόνα στην οποία βρισκόταν για να μεταπηδήσει στο Σεντ Τζονς. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και με βάση όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, το συμβόλαιό του αφορά συνεργασία για τα επόμενα 6 χρόνια και θα του αποφέρει το ποσό των 20.000.000 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης: «Ρουκέτες» Μαρινάκη για Μπένετ, Μπαλτάκο και Μελισσανίδη

Έτσι ο Πιτίνο, θα επιστρέψει στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα μπάσκετ του Σεντ Τζονς, εκεί όπου πέρασε 2 χρόνια ως head coach των Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Πιτίνο έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

«Δεν στενοχωριέμαι που τελείωσε. Είμαι ευγνώμων που συνέβη. Στους παίκτες μου, για τα τελευταία τρία χρόνια: Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι γνωρίζετε πόσο σας αγαπώ», αναφερόμενος προφανώς στην, πρώην πλέον, ομάδα του, της Αϊόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ