Ξεκάθαρος ο Γιάννης: «Δε με νοιάζουν τα στατιστικά…»

Ξεκάθαρος ο Γιάννης: «Δε με νοιάζουν τα στατιστικά…»

Για την εμφάνισή του κόντρα στους Ράπτορς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δύο ρεκόρ έσπασε κόντρα στους Ράπτορς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία των Μπακς με 712 ξεπερνώντας τον Τζούνιορ Μπρίτζμαν, ενώ παράλληλα έγινε μόλις ο 13ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με τριπλ-νταμπλ χωρίς να χάσει σουτ.

Μετά το τέλος του ματς με το Τορόντο, ο Greek Freak δε θέλησε να σταθεί τόσο στα στατιστικά του, υπογραμμίζοντας πως τα Ελάφια έχουν ακόμα πολλά να πετύχουν.

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα, δεν το ήξερα πριν μπω στο ματς. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά υπάρχουν πολλά να πετύχουμε ακόμη και μακρύς δρόμος μπροστά μας. Ελπίζω να έρθουν και άλλα επιτεύγματα», ανέφερε για το πρώτο ρεκόρ, ενώ για το δεύτερο είπε:

«Δεν με νοιάζουν και τόσο τα στατιστικά… Προφανώς είναι ευλογία να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και δεν το θεωρώ δεδομένο, αλλά αυτό που μετρά είναι ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Ίσως όταν μεγαλώσω και έχω αποσυρθεί, που δεν θα μπορώ να τρέχω τόσο και να κυνηγάω τα παιδιά μου, θα σκέφτομαι ότι ήταν κάτι ωραίο αυτό που έκανα τότε. Τώρα όμως το πρόγραμμα είναι φορτωμένο παιχνίδια και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ