Ζητάει τα αυτονόητα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!

Ζητάει τα αυτονόητα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!

Επιστολή σε ΚΕΔ, ΕΟΚ και Αστυνομία από τον Ολυμπιακό εν όψει του τελικού με τον ΠΑΟ με την οποία ζητάει την παρουσία εισαγγελέα, δεύτερου κομισάριου και (επιτέλους) κόσμιες συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.

Το σκηνικό είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Και το ζητούμενο; Επιτέλους να βρεθεί μια λύση ώστε να μην έχουμε τα ίδια που μόνο ντροπή προκαλούν. Λίγες ώρες πριν τον τελικό στο Μπάσκετ γυναικών (6.30μμ) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό οι ερυθρόλευκοι ζητούν τα αυτονόητα για το ματς στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα για Μίτσελ

Με επιστολή του σε ΚΕΔ, ΕΟΚ και Αστυνομία ο Ολυμπιακός ζητάει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους ώστε ο τελικός με τους πράσινους να διεξαχθεί σε ήρεμο κλίμα και με κόσμιες (επιτέλους) συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.

Μέσω της επιστολής ο Ολυμπιακός ζητάει την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο με ενεργό ρόλο αλλά και δεύτερο κομισάριο ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην αποστολή σε όλη τη διάρκεια του ματς, από την προθέρμανση κιόλας, αφού και εκεί παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα, παρατηρητή διαιτησίας και όχι μόνο.

Οι ερυθρόλευκοι ζητούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να βρίσκονται σε απόσταση δύο μέτρων από την πλαϊνή γραμμή απέναντι από τον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού σε αντίθετη περίπτωση, όπως δυστυχώς έχει φανεί στο παρελθόν πολλάκις, ούτε προθέρμανση δεν μπορεί να γίνει σωστά με τις αθλήτριες των Πειραιωτών να αντιμετωπίζουν άθλιες συνθήκες με φτυσιές, ύβρεις, απειλές, μπύρες και παγάκια να τις σημαδεύουν.

Αυτό που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι να γίνει επιτέλους ένα ματς στη Λεωφόρο χωρίς τα… γνωστά φαινόμενα. Κάτι που οι αρμόδιοι θα έπρεπε να φρόντιζαν χωρίς να χρειαστεί κανείς να τους υπενθυμίζει την δουλειά τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ