Για να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός

Για να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών σήμερα στις 18:00, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1 και να ψάχνουν το «break».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 18:00 το απόγευμα σήμερα στον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται με 2-1 στη σειρά και να θέλουν να σπάσουν την έδρα των αιωνίων αντιπάλων τους, ενώ από την άλλη οι «πράσινες» θέλουν να ισοφαρίσουν εκ νέου τη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Ουόκαπ: «Από τον πρώτο έως τον δωδέκατο παίκτη, όλοι το διασκεδάζουμε»

Στην προηγούμενη αναμέτρηση στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους με 76-69, ωστόσο το «τριφύλλι» έχει ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος όπου επικράτησε της Ελευθερίας Μοσχάτου με 66-61.

Η ομάδα του Πειραιά πάντως σύμφωνα και με την Άννα Σπυριδοπούλου πάει στο κλειστό του Αγίου Θωμά με σκοπό να κάνει το 3-1 στη σειρά και να γίνει ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

«Μετά τη διακοπή των τελικών, αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το στόχο που έχουμε. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Έχουμε προετοιμαστεί αυτές τις μέρες και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να κρατήσουμε το αγωνιστικό μας ρυθμό. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αύριο, θα δώσουμε το 100% για τη νίκη», ήταν οι δηλώσεις το τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Θέλουμε να κάνουμε το 3-1, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ, πως εάν είμαστε συγκεντρωμένες και δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε η αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο νικητής θα κριθεί στις τέσσερις νίκες με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή (2/4, 13.00) στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ