Αποχώρησε η Σταμολάμπρου από τον Ολυμπιακό – Φεύγει και η Σταμάτη

Αποχώρησε η Σταμολάμπρου από τον Ολυμπιακό – Φεύγει και η Σταμάτη

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό όπως γνωστοποίησε και η ίδια μέσω των social media, ενώ αποχωρεί από τις πρωταθλήτριες και η Εβίνα Σταμάτη μετά από 8 χρόνια.

Ένας κύκλος κλείνει για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας αποτελεί παρελθόν η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, με την Ελληνίδα γκαρντ να γνωστοποιεί την αποχώρησή της από τους Πειραιώτες με ανάρτησή της στα social media.

Η ανάρτηση της Σταμολάμπρου:

Διαβάστε επίσης: Η νέα ΑΕΚ βλέπει παντού εχθρούς

«Από την αρχή όταν ξεκίνησα το μπάσκετ ζητούσα τα δύσκολα και όχι τα εύκολα. Πάντα αναζητούσα καινούργιες προκλήσεις και στόχους. Έτσι και τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος επιτυχίες όσον αφορά την πορεία μου στον Ολυμπιακό. Ο επόμενος στόχος θα φανεί σύντομα. Ευχαριστώ την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση για την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι και έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα με τα ερυθρόλευκα η 28χρονη αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα θέλω τους να αποκτήσουν ξένη παίκτρια για βασική στη συγκεκριμένη θέση, ο χρόνος συμμετοχής θα περιορίζονταν και αποφασίστηκε ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση να της επιτρέψει το κλαμπ να φύγει.

Παρελθόν από τις «ερυθρόλευκες» αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και η αρχηγός Εβίνα Σταμάτη, η οποία αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2015. Παράλληλα, οι Σουκ, Αγιούσο, Βαμβακά και Αυτζή δεν θα συνεχίσουν στα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ