Η νέα ΑΕΚ βλέπει παντού εχθρούς

Η νέα ΑΕΚ βλέπει παντού εχθρούς

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ... ανακαλύπτει εχθρούς.

Συνέβη χθες το απόγευμα. Και πρόκειται για την είδηση που συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, οι ρεπόρτερ του sport-fm δεν είναι… ευπρόσδεκτοι στους αγώνες της Opap Arena.

Με μια μακροσκελή επιστολή, οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν στο Μέσο, πως δε θα παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας από το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του.

Διαβάστε επίσης: Είναι ο Τσάβι Αλόνσο το next big thing των πάγκων;

Πρόκειται για μια απόφαση που γεννά μπόλικους προβληματισμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ ανακαλύπτει εχθρούς και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία. Στο «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον φαίνεται πως θίχτηκαν με διάφορα δημοσιεύματα. Προφανώς, δεν είδαν να γράφονται αυτά που θέλουν και αυτά που έχουν συνηθίσει. Αλλά, το… ζουμί είναι αλλού. Η Ενωση βλέπει παντού εχθρούς και φροντίζει να το επιβεβαιώνει συνεχώς.

Παλαιότερα, ήταν ο Ντέμης Νικολαϊδης που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των γνωστών-άγνωστων. Ενας θρύλος που έχει προσθέσει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην κιτρινόμαυρη ιστορία. Αλλά ορισμένες τοποθετήσεις του δεν ήταν πάντα αρεστές στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Με αποτέλεσμα να ξεσπάει κόντρα σε αρκετές περιπτώσεις.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Ντέμης και το Sport-Fm. Είναι και ο Κώστας Κατσουράνης. Ποιος ξεχνάει άλλωστε εκείνη την ιστορία με τον παλαίμαχο άσο.

«Δεν ξέρω τους κανονισμούς, αλλά εγώ βλέπω μια γονατιά στο κεφάλι και λέω είναι πέναλτι, παρόλο που διώχνει τη μπάλα ο Αθανασιάδης. Εγώ το βλέπω πέναλτι το χτύπημα στο κεφάλι του Φαμπιάνο», είχε αναφέρει ο Κώστας Κατσουράνης στους «Betarades» για το πέναλτι του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ποια ήταν η διαρροή της ΑΕΚ για τον «Κατσούρ»; «Σε ότι έχει να κάνει με την εξωφρενική τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη περί πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, εκφράζουμε τη λύπη μας που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας συντάσσεται με τον μηχανισμό της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, πιθανότατα επειδή θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα το πέρασμα του από την ομάδα, στα πλαίσια του νέου μας γηπέδου. Κατά τα άλλα η άποψη που εξέφρασε είναι ανάξια σχολιασμού. Κρατάμε μόνο το ό,τι δεν ξέρει από κανονισμούς». Ολομέτωπη επίθεση σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης και σε έναν παίκτη που τίμησε -και με το παραπάνω- την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία, έχει ενδιαφέρον να δούμε, ποιος θα είναι ο επόμενος… εχθρός της ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ