Η ΕΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη

Η ΕΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δεν μπόρεσε να βγει νικητής στην άνιση μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο και η ΕΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του.

Ακόμη ένας νέος που «έφυγε» νωρίς. Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια.

Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ στην ηλικία των 17, είχε φορέσει την φανέλα των Τρικάλων και είχε παίξει στο Σουηδικό και το Αυστριακό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η… ιδιαίτερη ανάρτηση του Καραπαπά (pic)

Ο Βαρυτιμιάδης έδινε χρόνια την άνιση μάχη, αρχικά είχε βγει νικητής, όμως στη συνέχεια νικήθηκε και «έφυγε» άδικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ένας νέος άνθρωπος, μέλος της οικογένειας του αθλητισμού και του μπάσκετ, έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το άκουσμα του τραγικού μαντάτου για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη, μόνο αίσθημα βαθιάς θλίψης προκαλεί. Ο Αλέξανδρος είχε παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα στη Basket League και είχε αντιμετωπίσει με κουράγιο μια ασθένεια που εν τέλει αποδείχθηκε ανίκητη.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς ανθρώπους του εκλιπόντος. Τα πολλά λόγια είναι φτωχά και δε μπορούν να απαλύνουν τον πόνο αυτές τις ώρες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ