Χάος στο Φοίνιξ: Ο Γιόκιτς έσπρωξε με τον αγκώνα τον ιδιοκτήτη των Σανς! (vids)

Χάος στο Φοίνιξ: Ο Γιόκιτς έσπρωξε με τον αγκώνα τον ιδιοκτήτη των Σανς! (vids)

Χαμός στο Σανς-Νάγκετς, με τον Γιόκιτς να σπρώχνει τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων.

Κάτι παραπάνω από επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ημιχρόνου ανάμεσα στους Σανς και τους Νάγκετς!

Με 2:36 να απομένουν στη δεύτερη περίοδο, υπήρξε ένα… τρελό σκηνικό με πρωταγωνιστές τον Νίκολα Γιόκιτς και τον ισχυρό άνδρα του Φοίνιξ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς: Ξύλο και έξι αποβολές στις καθυστερήσεις (vid)

Συγκεκριμένα, σε μία ανύποπτη φάση ο Τζος Οκόγκι των Σανς έπεσε στις πρώτες σειρές στην εξέδρα. Τότε ο Γιόκιτς έσπευσε να πάρει την μπάλα για να δώσει γρήγορα συνέχεια στο παιχνίδι, αλλά αυτή ήταν στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ίσμπια, που δεν ήθελε να την δώσει. Εμφανώς εκνευρισμένος ο Σέρβος σέντερ προσπάθησε να πάρει την μπάλα, που κατέληξε στα χέρια φιλάθλου και πάνω στον… χαμό, ο σέντερ του Ντένβερ απώθησε με τον αγκώνα του τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων!

Βέβαια, δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο των ανδρών με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και τους διαιτητές να χρεώνουν με τεχνική ποινή τον «Τζόκερ» των Νάγκετς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ιδιοκτήτης των Σανς παρέμεινε στη θέση του, με τον Γιόκιτς να εκφράζει τα παράπονά του μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε ηττημένους τους Νάγκετς.

«Δέχθηκα τεχνική ποινή με την δικαιολογία ότι έριξα αγκωνιά στον οπαδό των Σανς. Ο οπαδός όμως είχε τα χέρια του πάνω μου. Νόμιζα ότι η λίγκα υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύει τους παίκτες, αλλά μάλλον έκανα λάθος» δήλωσε ο Γιόκιτς για την φάση, για να προσθέτει όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν πως ήταν ο ιδιοκτήτης των Σανς:

«Ξέρω ποιος είναι, αλλά καθόταν στο γήπεδο, άρα είναι οπαδός έτσι; Όποιος και να είναι, δεν μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με το να κρατάει την μπάλα» δήλωσε αρχικά ο Γιόκιτς, ο οποίος στην συνέχεια ρωτήθηκε αν φοβάται ότι θα τιμωρηθεί με έναν αγώνα αποκλεισμό από το NBA, για να απαντήσει: «Γιατί να τιμωρηθώ εγώ; Με έπιασε αυτός. Θα προσατέψουν τον οπαδό και όχι εμένα; Δεν εννοώ εμένα, αλλά γενικά τους παίκτες. Προφανώς η λίγκα θα κάνει ό,τι θέλει, αλλά υποτίθεται ότι προστατεύει τους παίκτες».

Κλείνοντας, ο Σέρβος δήλωσε: «Πήγα απλώς να πάρω την μπάλα και δεν την έδινε. Νομίζω ότι επηρέαζε το παιχνίδι. Νομίζω ότι έπρεπε να αποβληθεί επειδή επηρέαζε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ