Ολυμπιακός : Με τη Δάφνη για την πρόκριση στους τελικούς

Ολυμπιακός : Με τη Δάφνη για την πρόκριση στους τελικούς

Τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου φιλοξενεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (02/05, 16:00) στους ημιτελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ Γυναικών.

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος χωρίς να γνωρίσει ήττα και φέτος, ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (02/05, 16:00) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης. Πριν ένα μήνα κατέκτησαν για τρίτη συνεχόμενη φορά το Κύπελλο Ελλάδος και στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν τη χρονιά με το τρίτο σερί νταμπλ.

Η σειρά με την Δάφνη ξεκινάει με 2-0 για τον Ολυμπιακό, από τις νίκες των Πειραιωτών στην κανονική περίοδο επί της ομάδας του Αγίου Δημητρίου και η πρόκριση στους τελικούς επιτυγχάνεται στις τρεις νίκες. Εκτός από το παιχνίδι θα είναι η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για το γόνατό της.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Δάφνη Αγίου Δημητρίου: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά.

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για το παιχνίδι στο osfp.gr: «Ολοκληρώσαμε την κανονική περίοδο αήττητοι και τώρα περνάμε στην φάση των πλέι οφ. Οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ως κάτι νέο και να αφήσουμε πίσω την κανονική διάρκεια. Να την δούμε ως ένα διαφορετικό κομμάτι και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού μας, είτε αυτό λέγεται συγκέντρωση στο αμυντικό μας κομμάτι είτε αυτό λέγεται ομαδικότητα αναφορικά με την επιθετική μας λειτουργία.

Φυσικά πρέπει να μπούμε από μηδενική βάση στην λογική των πλέι οφ που είναι θεωρώ και το πιο σημαντικό από όλα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κουβαλάμε τις νίκες από την κανονική περίοδο και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Είναι ιδιαίτερο σημαντικό αυτό γιατί σε αυτήν την φάση κρίνεται όλο τελικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ