Ο Χεζόνια αφιέρωσε την κατάκτηση της Euroleague στον Γιαμπουσέλε: «Μας άλλαξες τη σεζόν» (vid)

Ο Χεζόνια αφιέρωσε την κατάκτηση της Euroleague στον Γιαμπουσέλε: «Μας άλλαξες τη σεζόν» (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια αφιέρωσε την κατάκτηση της Euroleague στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, λέγοντας του, πως αυτός ήταν που αφύπνισε την «Βασίλισσα».

Το τέλος του τελικού της Euroleague, βρήκε τον Μάριο Χεζόνια να αφιερώνει την σπουδαία κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρεάλ κόντρα στον Ολυμπιακό, στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Μία αφιέρωση που πραγματικά κάνει πολλούς να απορούν, αφού ο Γάλλος «ψηλός» δεν αγωνίστηκε στο Final 4, αλλά ούτε και στα 3 τελευταία παιχνίδια των playoffs απέναντι στην Παρτίζαν.

Διαβάστε επίσης: Ένα Champions League περιμένει τον Ολυμπιακό στο… Europa

Ο Κροάτης φόργουορντ αγκάλιασε τον Γιαμπουσέλε και και του είπε χαρακτηριστικά: «Αδερφέ, άλλαξες όλη τη γα@@@@νη σεζόν για μας! Καταλαβαίνεις τι λέω. Εξαιτίας σου!».

Ο Γιαμπουσέλε είχε αποβληθεί στο 2ο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Παρτίζαν, για κεφαλοκλείδωμα στον Έξουμ και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 5 αγωνιστικών, γι’ αυτό και έχασε τα 3 επόμενα παιχνίδια της σειράς, εκεί οπού η Ρεάλ πήρε την πρόκριση και τα 2 ματς του Final 4.

O Χεζόνια θεωρεί πως αυτή η σκληράδα που έδειξε ο Γιαμπουσέλε, έδωσε πίστη σε όλη την ομάδα για την ανατροπή απέναντι στην σέρβικη ομάδα και τις σπουδαίες νίκες στο Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ