Elite League: Σήμερα μαθαίνουμε τις δύο ομάδες που ανεβαίνουν στην Basket League (vids)

Elite League: Σήμερα μαθαίνουμε τις δύο ομάδες που ανεβαίνουν στην Basket League (vids)

Οι νικητές των ημιτελικών Ψυχικό - Τρίτων και Μαρούσι - Πανερυθραϊκός θα πάρουν απευθείας την άνοδο στη Basket League και θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή στον αυριανό τελικό.

To πρώτο Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν είναι γεγονός και οι νικητές των σημερινών ημιτελικών θα πάρουν απευθείας εισιτήριο για την Basket League.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα λάβουν χώρα οι αγώνες του Final 4 που θα κρίνουν ποιοι θα πάρουν τα 2 «χρυσά» εισιτήρια για την Α1 κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Αταμάν ο Πολονάρα: «Ο σωστός άνθρωπος που θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό»

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Ψυχικό – Τρίτων στις 16:30 με την ομάδα του Ψυχικού να είχε τερματίσει πρώτη (21-9) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ ο Τρίτων τερμάτισε τέταρτος (20-10).

Στον δεύτερο με βάση το πρόγραμμα ημιτελικό που ξεκινά στις 19:15 τ0 Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα του Αμαρουσίου έιχε βγει δεύτερη στην κανονική διάρκεια με ρεκόρ 20-10 και η ομάδα από τη Νέα Ερυθραία, έκτη με ρεκόρ 18-12.

Οι νικητές παίρνουν απευθείας την άνοδο για την Basket League και θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (15:45) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Elite League για το 2022-2023.

Οι ηττημένες ομάδες θα δώσουν έναν ακόμη αγώνα, αύριο Κυριακή (13:00), με τον νικητή να κατακτά την τρίτη θέση.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30, δύο ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό και η γενική είσοδος στο γήπεδο είναι 5 ευρώ για κάθε μέρα αγώνων και οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους μέσα από το ticketmaster.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ