Ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς: «Αυτά ούτε στα φιλικά»

Ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς: «Αυτά ούτε στα φιλικά»

Η Παρτιζάν νίκησε την Τσεντεβίτα Ολίμπια για το 1-0 στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος από τη γενικότερη απόδοση των παικτών του.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας έκανε η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νικώντας με 85-70 την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ωστόσο ο Σέρβος προπονητής δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τους παίκτες του στην αναμέτρηση και κατά τη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Η ομάδα του λοιπόν επέτρεψε στην αντίπαλό της να πάρει 27 επιθετικά ριμπάουντ στο ματς μόλις ένα λιγότερο από τα συνολικά των «ασπρόμαυρων» (50-28).

Διαβάστε επίσης: Ο 16χρονος πιτσιρικάς του Ολυμπιακού που τρέλανε τους σκάουτερ στη Γαλλία (pics)

Έτσι ο Ζοτς ανέφερε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου:

«Αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχε τέτοια διαφορά στα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν έτσι από την αρχή. Μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν ήταν απλά ο Όμιτς, ήταν και οι βοήθειες που υπήρχαν.

Συγκέντρωση, θέληση, επιθυμία. Δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου μια ομάδα να υπερισχύει έτσι σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όχι μόνο κόντρα σε εμάς, γενικά. Δεν γίνονται αυτά ούτε σε φιλικά ματς με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Μιλήσαμε γι’ αυτό ώστε να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ