«Η Ρεάλ συναντήθηκε με τον Σκαριόλο πριν το Game 5 με την Παρτιζάν»

«Η Ρεάλ συναντήθηκε με τον Σκαριόλο πριν το Game 5 με την Παρτιζάν»

Συνάντηση με τον Σέρτζιο Σκαριόλο φαίνεται πως είχε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, μία ημέρα πριν από το Game 5 με την Παρτιζάν που της έδωσε την πρόκριση στο Final 4.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 στη σειρά των playoffs της Euroleague κόντρα στην Παρτιζάν και να πάρει μια επική πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας, ωστόσο η θέση του Τσους Ματέο στην άκρη του πάγκου της «βασίλισσας» δεν μοιάζει καθόλου σίγουρη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής «Mundo Deportivo», η διοίκηση της «βασίλισσας» πραγματοποίησε ραντεβού την παραμονή του μεγάλου αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια και της εθνικής Ισπανίας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα καθώς το καλοκαίρι το 2021 υπέγραψε ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Xαμός στο ΔΣ της Super League 2: Επίθεση στην ΕΠΟ – Αποχώρησε ο εκπρόσωπος της!

Πάντως στη Μαδρίτη αυτήν τη στιγμή ο Ματέο έχει κερδίσει χρόνο αλλά και αρκετούς πόντους, μετά την πρόκριση με την ομάδα του πλέον να βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τον τίτλο. Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον 2ο ημιτελικό του Final 4, με το άλλο ζευγάρι να είναι αυτό του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ