Ασύλληπτο φινάλε στο Φενέρ-Εφές: Το τρίποντο του Κλάιμπερν και οι αντιδράσεις Αταμάν και Ιτούδη (vids)

Ασύλληπτο φινάλε στο Φενέρ-Εφές: Το τρίποντο του Κλάιμπερν και οι αντιδράσεις Αταμάν και Ιτούδη (vids)

Ο δεύτερος ημιτελικός του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Αναντολού Εφές, είχε ένα επικό φινάλε και κρίθηκε τελικά από το buzzer beater τρίποντο του Γουίλ Κλάιμπερν.

Τι ασύλληπτο φινάλε! Η Αναντολού Εφές κατάφερε να κάνει το μπρέικ και να φύγει νικήτρια από την έδρα της Φενέρμπαχτσε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τους ημιτελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν πραγματοποίησε μια απίθανη εμφάνιση με 35 πόντους, με αποκορύφωμα το τρίποντο νίκης στο τέλος του αγώνα, που διαμόρφωσε το τελικό 90-92 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Ο καθοριστικός Βεζένκοφ και το 0/10 των ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη και Πίτερς

Η Εφές προηγήθηκε με 82-89 στα 27″, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο με δύο τρίποντα να μειώσουν στον πόντο (88-89) 15″ πριν το τέλος, ενώ αμέσως μετά ο Χέιζ-Ντέιβις έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 90-89 με 6″ στο χρονόμετρο. Ο «καυτός» σε όλο τον αγώνα Κλάιμπερν πήρε την μπάλα και με ένα φοβερό buzzer beater τρίποντο, «σκότωσε» τη Φενέρ για το 90-92.

Οι αντιδράσεις από τους δύο προπονητές επικές, με τον Δημήτρη Ιτούδη να πετάει το πινακάκι του και να μην δίνει το χέρι του στον Εργκίν Αταμάν που πανηγύρισε έξαλλα προς τον πάγκο της Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ