Παράγοντας της Φενέρμπαχτσε ξέσπασε κατά του Αταμάν: «Η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς»

Παράγοντας της Φενέρμπαχτσε ξέσπασε κατά του Αταμάν: «Η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς»

Τα βέλη του προς τον Εργκίν Αταμάν εξαπέλυσε ο παράγοντας της Φενέρμπαχτσε, Σερτάτς Κομσούογλου έπειτα από το επεισοδιακό Game 4.

Η Εφές ήταν η μεγάλη νικήτρια και στο Game 4 με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη για τα ημιτελικά του τούρκικου πρωταθλήματος, επικρατώντας με 87-78 και κάνοντας το 3-1 προκρίθηκε στους τελικούς.

Μια ημιτελική σειρά η οποία είχε αρκετή ένταση με το Game 4 να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, με τον προπονητή της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν να είναι για ακόμη μια φορά το πρόσωπο που τράβηξε τα βλέμματα για τους λάθους λόγους.

Διαβάστε επίσης: Χιτ – Νάγκετς 95-108: Μια… ανάσα από το δαχτυλίδι η παρέα του Γιόκιτς

Ο Τούρκος προπονητής πανηγύρισε έντονα και άνοιξε διάλογο με συγκεκριμένα άτομα στην εξέδρα του Σινάν Ερντέμ Ντομ, με τον παράγοντα της φιλοξενούμενης ομάδας, Σερτάτς Κομσούογλου, να μιλάει για όσα έγιναν και να εξηγεί ότι στην Ελλάδα η κατάσταση θα είναι διαφορετική όταν ο Αταμάν αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

«Δεν γίνεται να χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς. Έκανε τον έκπληκτο με αυτά που γίνονταν. Οι κατάρες και οι βρισιές των ανθρώπων του που βρίσκονταν εδώ, δεν ήταν αρκετές για να τον σώσουν. Θα πω και κάτι τελευταίο. Αφιερώνει τέσσερις παραγράφους στη Φενέρμπαχτσε σε κάθε συνέντευξή του, ακόμη κι όταν κερδίζει τη EuroLeague. Τώρα όμως φεύγει. Θα του δώσω μία συμβουλή, να καθίσει και να κάνει την αυτοκριτική του διότι πλέον αυτή η συμπεριφορά δεν θα του δίνει μπόνους. Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Τουρκία, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν εδώ», ήταν τα λόγια του παράγοντα της Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ