Χαμός με Αταμάν στο Εφές-Φενέρ: Πανηγύρια, ένταση, επεισόδια… σώμα με σώμα! (vid)

Χαμός με Αταμάν στο Εφές-Φενέρ: Πανηγύρια, ένταση, επεισόδια… σώμα με σώμα! (vid)

Απίστευτα πράγματα ξανά με τον Εργκίν Αταμάν, που πανηγύρισε τη νίκη της Εφές και την πρόκριση, έγινε ένα με τον κόσμο και ξέσπασε ένταση και... επεισόδια.

Η Εφές ήταν η μεγάλη νικήτρια και στο Game 4 με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη για τα ημιτελικά του τούρκικου πρωταθλήματος, επικρατώντας με 87-78 και κάνοντας το 3-1 προκρίθηκε στους τελικούς.

Μετά το τέλος και του 4ου ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρξε ξανά μεγάλη ένταση με τον Εργκίν Αταμάν να είναι ο πρωταγωνιστής, αφού πανηγύριζε με γροθιές πολύ έντονα την νίκη και πρόκριση.

Ο Τούρκος προπονητής το χάρηκε με το παραπάνω, όμως την ώρα που έδειχνε να ηρεμεί, η κάμερα τον… έπιασε να μιλάει σε πολύ έντονο ύφος τόσο προς την εξέδρα, όσο και προς το μέρος αρκετών που βρέθηκαν γύρω του την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Η ένταση γενικεύθηκε και ουσιαστικά υπήρξε σύρραξη και μάχες σώμα με σώμα κοντά στον Αταμάν, ο οποίος ωστόσο οδηγήθηκε στα αποδυτήρια. Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι απέναντι στον Αταμάν βρέθηκαν μέλη από το προπονητικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς:






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ